شناسهٔ خبر: 64744 - سرویس هوایی
نسخه قابل چاپ

به منظور آمادگی برای ایام نوروز

جلسه هماهنگی کميته تسهيلات نوروزی فرودگاه همدان برگزار شد

فرودگاه همدان مدير فرودگاه همدان از برگزاری جلسه هماهنگی کميته خدمات‎رسانی ويژه نوروز ۹۸ فرودگاه همدان با هدف ارايه تسهيلات و خدمات مطلوب به مسافران نوروزی خبر داد.

به‌گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط‌عمومی فرودگاه همدان، سهراب کلوندی گفت: اولویت ما ارایه بهترین تسهیلات و خدمات فرودگاهی به مسافران نوروزی است و بخش‎های مختلف فرودگاه و ارگان‎ها و نهادهای مستقر در فرودگاه و همچنین شرکت‎های هواپیمایی باید برای اجرای هرچه بهتر وظایف در پروازهای نوروزی دقت کنند.

وی خدمات‎رسانی شایسته و مطلوب به مسافران در ایام تعطیلات نوروز را مهمترین وظیفه دانست و ادامه داد: ارائه خدمات بهینه فرودگاهی، نظارت بر عملکرد شرکت‎های هواپیمایی، تامین ایمنی و امنیت مسافران و پروازها، آماده‎سازی نمازخانه‎ها، زیباسازی ترمینال‎ها و معابر، زیباسازی محوطه و فضای سبز و کاشت گل‎های فصلی، ساماندهی پارکینگ‎ها و مدیریت تاکسیرانی از اولویت‎های خدمت‎رسانی به مسافران فرودگاه همدان در نوروز است.

کلوندی با اشاره به اینکه برگزاری جلسات ستاد نوروز کمک زیادی به ایجاد هماهنگی میان واحدهای مختلف می‎کند، گفت: خوشبختانه هدف همه نهادها ارائه خدمت خوب به مردم است و برای این کار تمام تلاش خود را خواهیم کرد.

 

نظر شما